Šokoladainis

1719 views

Greitai paruošiamas ir nemažiau skanus!

Reikės:

• 200 gramų juodojo šokolado
• 6 kiaušinių
• 200 g cukraus
• 90 g sviesto
• Puodelio miltų
• Kepimo miltelių

Paruošimas:

1. Gilesniame dubenyje sumaišykite cukrų, kiaušinius ir miltus, viską išplakite maišytuvu.
2. Išlydykite sviestą, į jį sudėkite šokolado gabalėlius ir ant mažos ugnies kaitinkite tol, kol jis visai ištirps. (patartina visą laiką maišyti šaukšteliu, kad šokoladas neprikeptų)
3. Ištirpintą šokoladą pilkite į bendrą masę, viską išmaišykite, įberkite šiek tiek kepimo miltelių.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 180C, tešlą išverskite į kepimo skardą (formą galite rinktis patys) ir kepkite maždaug 20-25 minutes.
5. Iškepusį pyragą supjaustykite kubeliais ar kita norima forma.
6. Galite pateikti su aviečių uogiene, kuri suteikia šokoladainiui intensyvesnio skonio.

Skanaus!

komentarai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Virtuvė

Virtuvės nesėkmės

Nes kartais nepasiseka visiems

6607 views
Naujienos 4586 views